Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti indepartezi dopurile de ceara – CumFacSa.ro

Cum sa iti indepartezi dopurile de ceara

Unelte articol

In acest articol iti prezentam cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti indepartezi cu usurinta dopurile de ceara din urechi.

Pasi

 1. 1

  Foloseste un prosop moale si uscat. Inmoaie coltul acelui prosop in apa calda sau calduta si curata-ti urechea externa. In aceasta maniera poti sa indepartezi foarte usor ceara acumulata acolo.

 2. 2

  Poti sa te folosesti de niste picaturi speciale de pus in ureche. Acestea vor inmuia ceara din ureche si te va ajuta sa o scoti cu foarte mare usurinta.

 3. 3

  Poti de asemenea sa iti curati interiorul urechii cu niste apa calda. Pune apa calda intr-o seringa si curata-ti astfel urechea.

 4. 4

  Iti recomandam sa tii capul inclinat atunci cand iti pui apa in ureche. Astfel apa nu va ramane blocata in ureche, iar atunci cand va iesi din ureche iti va scoate si ceara.

 5. 5

  Repeta pasii de mai sus de mai multe ori pentru a te asigura ca ai curatat urechile cat mai bine si ca ai scapat de ceara acumulata.

 6. 6

  Daca metodele de mai sus nu functioneaza, atunci va trebui sa mergi la un medic specialist. Acesta sigur va avea la indemana toate obiectele necesare cu care sa iti curate foarte bine urechile.

Previous postCum sa iti mentii sanatoasa glanda tiroida Next postCum sa mananci ca o persoana slaba

Related Posts

Posteaza un comentariu


close