Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti scoti apa din urechi – CumFacSa.ro

Cum sa iti scoti apa din urechi

Unelte articol

Poate sa iti intre apa in urechi dupa ce mergi la inot sau dupa ce faci o baie. Daca lasi apa sa stea mult timp in urechi poti sa ai parte de o infectie, lucru care iti va deteriora timpanele. Cu ajutorul acestui articol poti afla cum poti proceda pentru a elimina apa din urechi.

Pasi

 1. 1

  Ia cateva picaturi de apa cu o pipeta, apoi pune-ti cateva picaturi de apa in urechea afectata. Asteapta cateva secunde, apoi inclinca capul astfel incat urechea in cauza este indreptata in jos. Repeta acest proces pana cand ti se scurge toata apa din urechi.

 2. 2

  Pregateste un amestec format din parti egale de alcool si otet. Pune doua-trei picaturi in urechea in care ai apa. Acel amestec ar trebui sa ajute la evaporarea apei in cateva minute.

 3. 3

  Intinde-te pe o parte, astfel incat urechea afectata este indreptata in jos. Astfel, forta gravitatiei ar trebui sa traga apa in jos.

 4. 4

  Evapora apa din urechea ta folosind un uscator de par care sa fie setat la cea mai joasa treapta.

 5. 5

  Poti incerca sa te fortezi sa casti de cateva ori. Acest lucru te poate ajuta sa elimini apa din ureche.

 6. 6

  Daca inca ai probleme cu acest lucru, atunci poti merge la un consult la un medic pentru a te ajuta cu aceasta problema.

Previous postCum sa iti rupi blugii Next postCum sa iti scoti guma din par

Related Posts

Posteaza un comentariu


close