Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa maresti circulatia sangelui cu ajutorul reflexologiei – CumFacSa.ro

Cum sa maresti circulatia sangelui cu ajutorul reflexologiei

Unelte articol

Stimularea sistemului circulator te ajuta sa elimini toxinele din organism, sa iti stimulezi sistemul imunitar, sa iti imbunatatesti circulatia sanguina. Pasii de mai jos te vor ajuta sa iti imbunatatesti circulatia sanguina cu ajutorul reflexologiei.

Pasi

 1. 1

  Imbunatateste-ti circulatia sangelui cu ajutorul unui masaj la picioare. Astfel vei reusi sa imbunatatesti circulatia sangelui in picioare.
  Fa-ti un masaj la picioare cu ajutorul degetelor mari de la maini. Cu acestea va trebui sa apesi si sa masezi usor toata zona de sub incheieturile degetelor, apoi pe toata talpa piciorului iar in final in zona calcaielor.

 2. 2

  De asemenea poti sa imbunatatesti circulatia mainilor facandu-ti singur un masaj la maini. De asemenea va trebui sa te folosesti de degetul mare si de cel aratator de la o mana pentru a-ti masa cealalta mana.
  Apasa si maseaza usor zona palmei de sub monturi, centrul palmei si muschil cel mare al palmei de la degetul mare.
  De asemenea poti sa imbunatatesti circulatia sangelui in degete, masand fiecare deget individual.

 3. 3

  Inca un foarte bun loc in care poti sa faci masaj este zona urechilor. Prin urechi trece foarte mult sange, de aceea va trebui sa le faci un masaj usor pentru a spori circulatia sangelui in intreg organismul.
  Maseaza fiecare ureche in parte folosind doar degetele mare si aratator. Tot ce trebuie sa faci este sa strangi usor intre cele doua degete fiecare zona a urechii.

 4. 4

  Iti recomandam sa te folosesti de aceste tehnici in fiecare zi, dimineata sau seara pentru a avea o circulatie cat mai imbunatatita a sangelui prin intreg organismul.

 5. 5

  Pentru o acuratete mai ridicata va trebui sa urmaresti intr-o carte sau pe internet o diagrama de reflexologie pentru maini, picioare si urechi pentru a-ti masa precis zonele care stimuleaza circulatia sangelui.

Previous postCum sa iti masezi spatele cu ajutorul unei mingi Next postCum sa previi alergiile la pisici

Related Posts

Posteaza un comentariu


close