Cum sa previi durerile de gat

Unelte articol

Este foarte usor sa previi durerile de gat. Invata cum poti sa faci acest lucru cu ajutorul acestui articol.

Pasi

 1. 1

  Evita sa stai in aceeasi pozitie pentru perioade mari de timp. Ia o pauza de la orice activitate odata la fiecare ora. In aceasta maniera vei putea sa iti intinzi si sa iti relaxezi muschii gatului.

 2. 2

  Executa cateva exercitii usoare de incalzire si de stretching pentru gat. Incepe cu cateva exercitii usoare pentru ca apoi sa poti progresa sa faci exercitii cu o complexitate din ce in ce mai ridicata. In aceasta maniera iti vei intari si consolida muschii gatului.

 3. 3

  Cumpara-ti o perna cat mai confortabila pe care sa iti poti odihni gatul cat mai bine atunci cand stai intins in pat. Evita sa dormi pe burta, iar in aceasta maniera vei evita acumularea presiunii pe gat. Cel mai bine este sa incerci sa dormi numai pe spate, sau pe o parte.

 4. 4

  Evita sa cari in spate sau in maini rucsaci grei sau pungi grele. In aceasta maniera vei evita sa pui presiune pe muschii gatului.

 5. 5

  Fa exercitii fizice in fiecare zi. Organismul tau are nevoie de exercitii fizice pentru a se mentine cat mai in forma si cat mai sanatos.

Previous postCum sa verifici cat este de proaspat un brad Next postCum sa periezi eficient blana unui cal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close