Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa procedezi pentru a indeparta fluidele din urechi – CumFacSa.ro

Cum sa procedezi pentru a indeparta fluidele din urechi

Unelte articol

Fluidele ramase blocate in ureche pot sa cauzeze daune permanente auzului tau daca acestea nu sunt eliminate in timp util. Trebuie sa stii cum sa procedezi pentru a elimina fluidele din urechile tale pentru a putea sa iti mentii sanatatea urechilor tale.

Pasi

 1. 1

  Prima metoda ar fi sa incerci sa creezi putin vid in ureche. Pune-ti degetul aratator in ureche si scoate-l rapid. In aceasta maniera se va crea vid in ureche iar lichidul va fi scos afara atunci cand scoti degetul din ureche. Daca acest lucru nu iti reuseste din prima incercare, atunci iti recomandamsa incerci de mai multe ori.

 2. 2

  O alta variata ar fi sa stai intr-un picior si sa inclini capul intr-o parte. Scutura bine din cap.

 3. 3

  Poti sa faci un amestec cu apa si cu otet si sa iti pui cateva picaturi in ureche si sa lasi lichidul sa curga de la sine.

 4. 4

  Mesteca niste guma, niste bomboane sau pur si simplu mananca ceva. Cu cat mesteci mai mult si mai tare, cu atat sansele sa iti scoti ceva din ureche cresc.

 5. 5

  Intinde-te in pat si pune-ti capul pe perna pe partea cu urechea infundata.

 6. 6

  Poti chiar sa te folosesti de un uscator de par. Porneste-l si tine-l indreptat spre urechea ta. Ai insa grija si nu il tine prea aproape, pentru a nu te arde sau pentru a nu-ti crea o stare de discomfort.

 7. 7

  O alta modalitate ar fi sa incerci sa scapi de fluidul din urechi cu ajutorul unui prosop sau a unui betisor de ureche. Introdu cu foarte mare grija betisorul sau coltul prosopului in ureche si sterge-ti bine urechea. Ai insa mare grija si nu le introdu prea adanc pentru a nu te rani.

 8. 8

  Daca simti dureri sau o stare de discomfort la nivelul urechii, atunci ai face bine sa mergi la un medic specialist. Ai putea sa ai o infectie, iar daca aceasta va fi lasata netratata, atunci vei suferi complicatii.

Previous postCum sa recunosti alergia la alune Next postCum sa previi si cum sa tratezi matreata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close