Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa procedezi pentru a scapa de roseata din ochi – CumFacSa.ro

Cum sa procedezi pentru a scapa de roseata din ochi

Unelte articol

Daca nu stii cum poti sa procedezi pentru a scapa de roseata din ochi, atunci acest articol este numai potrivit pentru tine. Te invitam sa citesti in continuare.

Pasi

 1. 1

  Spala-te pe fata cu putina apa rece. Poti de asemenea sa tii pe ochi o compresa cu apa rece timp de doua minute.

 2. 2

  O alta modalitate ar fi sa tii pe ochi comprese cu cuburi de gheata. Infasoara niste cuburi de gheata intr-un prosop moale si uscat si tine-l pe ochi timp de 4-5 minute.

 3. 3

  Limiteaza timpul pe care il petreci la televizor sau la calculator.

 4. 4

  Evita fumatul sau evita statul in spatii in care se gaseste fum de tigara din abundenta. Acesta poate sa iti irite foarte mult ochii.

 5. 5

  Incearca sa dormi in medie 7-8 ore in fiecare seara. Ochii rosii se pot datora somnului insuficient de care ai parte in fiecare noapte.

Previous postCum sa reduci inflamatia gingiilor Next postCum sa procedezi pentru a cadea in siguranta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close