Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa reusesti sa previi astmul – CumFacSa.ro

Cum sa reusesti sa previi astmul

Unelte articol

Astmul poate afecta pe oricine. Este o boala inflamatorie cronica a plamanilor si a cailor respiratorii, caracterizata printr-o reactivitate crescuta a arborelui traheo-bronsic la o multimudine de stimuli. Iata cateva sfaturi pentru a preveni astmul:

Pasi

 1. 1

  Ai grija sa-ti mentii o greutate normala. Obezitatea poate fi controlata. Cantareste-te si mergi la doctor pentru a afla daca greutatea ta este una normala sau nu. Daca esti supraponderal, e timpul sa incepi sa slabesti.

 2. 2

  Renunta la fumat. Acesta este cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci daca fumezi. Va aduce multe alte beneficii pentru corpul tau, pe langa prevenirea unor crize de astm.

 3. 3

  Evita mediile cu praf si mucegai. Acestea afecteaza plamanii atunci cand inspiri. Daca esti nevoit sa stai in astfel de medii, poarta o masca care mai reduce din substantele poluante.

 4. 4

  Parfumul este foarte important. Poti folosi parfum, insa evita sa il mirosi, pentru ca iti va afecta plamanii. Este bine sa eviti orice substanta/gaz care iti va intra in plamani.

 5. 5

  Daca suferi de astm, poti urma acesti pasi si vei preveni cu succes o agravare a bolii.

Previous postCum sa opresti o pisica din mieunat Next postCum sa previi durerile lombare

Related Posts

Posteaza un comentariu


close