Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi de cearcane – CumFacSa.ro

Cum sa scapi de cearcane

Unelte articol

Fie ca ai probleme cu somnul, probleme cu sinusurile sau doar…din cauza geneticului, cearcanele de sub ochi sunt un lucru frustrant si greu de suportat. Aici aveti cateva moduri prin care puteti scapa de cearcane de unul singur.

Pasi

  1. Cearcanele pot aparea la o persoana din 3 motive.
  2. 1

    Structura faciala. Daca ai orbitele putin mai adanci in cutia craniana, atunci umbrirea poate contribui la cearcane. Cel mai bine este sa incerci sa cmuflezi asta. Poti sa te dai cu fond de ten cu un ton galbui, care va combate culoarea albastrie de sub ochi.

  3. 2

    Pigmentatie. Hiper-pigmentarea de natura genetica. Poti folosi creme de culoare deschisa, sau sa vorbesti cu un dermatolog in vederea obtinerii unui tratament.

  4. 3

    Inflamatia vasculara. Aceasta poate aparea din cauza noptilor nedormite, a unei alergii sau unor deficiente nutritionale, care pot mari vasele de sange de sub ochi. Pentru a trata aceste lucruri trebuie sa ai grija de tine. Suna ciudat, dar incearca sa bei mai mult apa, sa dormi 8 ore zilnic, sa mentii o dieta sanatoasa si sa eviti tigarile.

Previous postCum sa iti mentii pielea sanatoasa Next postCum sa va faceti un program de culturism

Related Posts

Posteaza un comentariu


close