Cum sa scapi de paduchi

Unelte articol

Paduchii din cap sun paraziti care infecteaza scalpul oamenilor. Ei sunt transmisi prin contact fizic sau prin haine sau alte modalitati. Paduchii pot afecta pe oricine. Urmareste acesti pasi daca ai paduchi si vrei sa scapi de acestia.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa fii pregatit pentru un tratament destul de lung. Este usor sa scapi de paudchii maturi si de cei abia iesiti din oua, dar cel mai greu este sa scapi de ouale depuse.

 2. 2

  Cumpara o solutie speciala pentru indepartarea paduchilor. Poti gasi astfel de solutii direct de la farmacie, fara nicio reteta.

 3. 3

  Aplica acea solutie direct pe par. Urmareste cu atentie instructiunile scrise pe ambalaj, mai ales in ceea ce priveste durata tratamentului si cum ar trebui sa fie clatita solutia.

 4. 4

  Clateste solutia exact cum este indicat pe prospect.

 5. 5
  Publicitate

  Asigura-te ca persoana care urmeaza acest tratament se schimba in haine curate dupa fiecare sedinta de tratament.

 6. 6

  Asteapta intre 8-12 ore, sau cat este scris pe ambalaj, apoi cu ajutorul unui pieptene, indeparteaza paduchii morti din par.

 7. 7
  Publicitate

  Foloseste pieptenele zilnic si verifica-ti scalpul dupa paduchi. Continua acest proces timp de 2 sau 3 saptamani pentru a te asigura ca ai scapat de toti paduchii.

 8. 8

  Spala toate hainele pe care le-a purtat persoana infectata.

Previous postCum sa scapi de un cos Next postCum sa scapi de punctele negre

Related Posts

Posteaza un comentariu


six + 1 =

close