Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te descurci cu alergia la mucegai – CumFacSa.ro

Cum sa te descurci cu alergia la mucegai

Unelte articol

Mucegaiul poate sa afecteze persoanele in mai multe feluri. Atunci cand o persoana intra in contact cu sporii de la mucegai, sistemul imunitar exagereaza, iar persoana in cauza poate sa stranute si sa tuseasca necontrolat. Desi nu este un leac pentru a vindeca alergia la mucegai, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a reduce simptomele.

Pasi

 1. 1

  Faceti cat mai des curat in casa, aerisiti zilnic fiecare camera pentru a nu permite dezvoltarea mucegaiului in apartamentul dumneavoastra.
  Tineti geamurile inchise pe timp de noapte pentru a reduce numarul de spori de mucegai care intra in casa.

 2. 2

  Fii cat mai atent atunci cand iesi afara. Poti sa alegi sa porti o masca atunci cand lucrezi in gradina, cand curati copacii sau cand strangi frunzele de afara.

 3. 3

  Alege sa stai cat mai mult timp in casa atunci cand sporii de mucegai se gasesc in cantitati foarte mari afara. Acest lucru inseamna sa stai in casa imediat dupa ce a plouat afara.

 4. 4

  Trateaza-ti simptomele. Foloseste-te de diferite spray-uri nazale, antihistamine, decongestionante. Foloseste doar medicatia pe care ti-a indicat-o medicul specialist.

 5. 5

  Foloseste un dezumidificator pentru a reduce umezeala din casa de la tine. In acest fel nu vei permite dezvoltarea mucegaiului.

 6. 6

  Ventileaza-ti cat mai bine baia. Cu cat se aduna mai multa umezeala dupa ce faci un dus sau o baie fierbinte, cu atat vei permite mai mult dezvoltarea mucegaiului in baie la tine.

Previous postCum sa te descurci cu alergiile de sezon Next postCum sa te descurci atunci cand primesti vesti medicale proaste

Related Posts

Posteaza un comentariu


close