Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti dai seama daca ai nevoie de ochelari – CumFacSa.ro

Cum sa-ti dai seama daca ai nevoie de ochelari

Unelte articol

Ochii sunt un organ foarte important si de aceea este necesar sa ai grija de ei. Daca nu ai fost la un doctor oftalmolog pana cum, atunci este timpul sa mergi. Dupa o consultatie, doctorul iti va pune un diagnostic si iti va spune daca ai nevoie de ochelari. Iata cateva sfaturi pentru a-ti da seama singur daca ai nevoie de ochelari:

Pasi

 1. 1

  Verifica-ti vederea. Uita-te cu fiecare ochi in parte, separat, punand palma in fata celuilalt ochi. Ai vedere incetosata? Poti sa vezi bine la distanta sau ai probleme cu obiectele apropiate?

 2. 2

  Daca este nevoie, cumpara-ti niste postere cu litere, sau scoate la imprimanta de pe internet si fa exercitii acasa. Daca poti sa vezi toate literele, si mici si mari, atunci vederea ta este buna.

 3. 3

  Programeaza-te pentru o consultatie la un doctor oftalmolog, daca nu esti sigur ca te poti diagnostica singur sau daca nu poti vedea literele mai mari de pe poster. Doctorul iti va pune un diagnostic si iti va prescrie un tratament.

 4. 4

  Alege-ti cu grja doctorul oftalmolog. Sunt doctori care cer foarte putini bani pentru un consult si iti ofera ochelarii gratuit, insa nu te poti baza pe calitatea serviciilor acestora.

 5. 5

  Daca ti s-au prescris niste ochelari, asigura-te ca stii cum si cand sa-i porti. Cere informatii despre acest lucru doctorului.

 6. 6

  Exista si optiunea lentilelor de contact, in cazul in care te deranjeaza ochelarii, iar doctorul iti spune ca poti purta si lentile.

Previous postCum sa-ti imbunatatesti nivelul de zahar din sange pentru a avea un organism cat mai sanatos Next postCum sa-ti albesti dintii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close