Cum sa traiesti daca ai alergie la lapte

Unelte articol

Reactiile alergice la lapte apar din cauza faptului ca sistemul imunitar reactioneaza intr-un mod negativ la proteinele care se gasesc in lapte. Daca suferiti de alergie la lactate, atunci va trebui sa incetati consumul produselor lactate si sa gasiti alti inlocuitori.

Pasi

 1. 1

  Semnele unei alergii la lactate includ iritatii la nivelul pielii, dureri de stomac, stare de greata, dureri de cap, etc.

 2. 2

  Daca aveti aceste simptome strict in urma consumului de lapte, atunci va trebui sa incetati de tot consumul de produse lactate.
  De asemenea va trebui sa evitati consumul de alimente care contin lactate.

 3. 3

  De asemenea va trebui sa evitati consumul de produse care contin zer sau cazeina, deoarece acestea sunt proteinele care se gasesc in lapte.

 4. 4

  Cititi cu atentie eticheta cu continutul tuturor produselor alimentare pe care le cumparati. In aceasta maniera veti evita consumul de alimente care contin produse lactate.

 5. 5

  Alege sa consumi alte alimente bogate in calciu pentru a-i oferi organismului tau necesarul de calciu. Fructele si legumele care contin calciu sunt : portocalele, piersicile, smochinele uscate, spanacul, brocoli, varza, napii.

 6. 6

  Puteti sa alegeti sa consumati produse care contin inlocuitori de produse lactate, precum laptele de soia, quinoa, migdale.

Previous postCum sa tratezi acneea la adolescenti Next postCum sa tii un sarpe

Related Posts

Un comentariu

 1. Mihai Diaconu
  Oct 01, 2013

  Mihai Diaconu

  La fel cum traiesc si veganii, nu mai mananca produse animale sau care contin produse animale.

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close