Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa slabesti 2.5 kilograme pe parcursul a 5 saptamani – CumFacSa.ro

Cum sa slabesti 2.5 kilograme pe parcursul a 5 saptamani

Unelte articol

Acesta este un mod usor de a slabi. Inainte de a te apuca de dieta, poti sa te consulti cu medicul de familie pentru a-ti da niste sfaturi in ceea ce priveste alimentatie pe parcursul dietei.

Pasi

 1. 1

  Restrictioneaza moderat numarul de calorii pe care le consumi zilnic. Poti incepe a reduce numarul de calorii in fiecare zi cu cate 200-500 cel mult. De asemenea, trebuie sa consumi mai multe fructe si legume care iti vor mentine starea de satietate dupa fiecare masa.

 2. 2

  Incetul cu incetul poti reduce numarul de calorii consumate zilnic, pana cand ajungi la sfasitul celor 5 saptamani sa consumi cu 700 calorii mai putin decat consumi normal.

 3. 3

  Incearca sa tii o dieta cat mai echilibrata. Incearca sa consumi atat proteine din carne slaba, dar nu prajita (pui, peste), precum sa consumi si carbohidrati complecsi (cartofi, orez, grau, porumb – legumele in general). Este recomandat ca in caloriile pe care le consumi in fiecare zi, 40% trebuie sa vina din consumul de proteine, 40% din consumul de carbohidrati si 20% din consumul de grasimi.

 4. 4

  Este un lucru bun sa faci exercitii. Daca nu ai voie sa faci efort fizic moderat sau intens, poti face zilnic cate o plimbare usoara de cate 30-60 minute.

 5. 5

  Rezista poftelor de dulciuri sau de alte mancaruri nesanatoase spalandu-te pe dinti. Tine minte, atunci cand ai diverse pofte de mancaruri, consuma cateva pahare de apa. Astfel, vei fi plin si nu vei mai vrea sa mananci.

Previous postCum sa sigilezi un rezervor de plasitc pentru benzina Next postCum sa slabesti cu 12 kilograme in 2 luni

Related Posts

Posteaza un comentariu


close