Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti reusi sa stai treaz o noapte intreaga – CumFacSa.ro

Cum poti reusi sa stai treaz o noapte intreaga

Unelte articol

Pot exista diferite motive pentru care ai nevoie sa stai treaz o noapte intreaga; acestea pot fi fie o distractie, o noapte in care trebuie sa inveti sau cand ai de terminat un proiect.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa fii sigur ca merita sa stai treaz o noapte intreaga. De cele mai multe ori, cand ai de invatat nu este recomandat sa stai treaz o noapte intreaga deoarece, pentru a retine diverse informatii, creierul are nevoie de odihna.

 2. 2

  Daca esti impreuna cu un prieten, cautati sa faceti ceva care sa va distreze si sa va distraga de la faptul ca sunteti obositi.

 3. 3

  Inainte de a te decide daca sa stai treaz o noapte intreaga, trebuie sa faci pregatirile necesare : sa tragi un pui de somn dupa-amiaza pentru a avea mai multa energie pe parcursul serii.

 4. 4

  Fa diverse lucruri care te vor mentine treaz. O buna idee ar fi sa te uiti la un film horror. Ai grija insa sa nu fii distras de film, pentru a putea sa duci munca pe care o ai de terminat la bun sfarsit.

 5. 5

  Ia pauza frecvente pentru a nu deveni distras de la munca : 40 de minute lucru si 5-20 minute pauza.

 6. 6

  Evita sa bei cafea. Pe moment, cafeaua ar parea cea mai buna solutie, dar mai incolo poti deveni chiar si mai obosit din cauza cafelei.

 7. 7

  Cat timp lucrezi, stai cu geamurile deschise in camera. Aerul rece te va mentine mai alert, mai concentrat si te va ajuta sa te mentii treaz.

 8. 8

  Nu lucra in pat, pe canapea sau intins pe podea. Daca lucrezi in astfel de conditii, vei fi tentat sa te intinzi, riscand sa adormi.

 9. 9

  In cele din urma trebuie sa ai o atitudine pozitiva, gandindu-te ca poti sa duci la bun sfarsit treaba pe care trebuie sa o termini. Cel mai bine este sa te apuci sa lucrezi din timpm, pentru a evita sa stai treaz o noapte intreaga inainte de termenul limita.

Previous postCum poti face hartia sa arate ca veche Next postCum sa agati o fata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close