Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa convingi un adult sa se lase de fumat – CumFacSa.ro

Cum sa convingi un adult sa se lase de fumat

Unelte articol

Fumatul este un obicei foarte prost si periculos, deoarece distruge tesutul pulmonar si mareste riscul de dezvoltare a cancerului pulmonar. Iata un ghid care te va ajuta, speram, sa convingi un adult sa se lase de fumat.

Pasi

 1. 1

  Spune-i persoanei respective ca tii la ea si ca nu ai vrea sa vezi cum se imbolnaveste din cauza fumatului.

 2. 2

  Incearca sa o intrebi pe acea persoana care este scopul pentru care fumeaza.

 3. 3

  Dupa aceea poti sa incerci, intr-o maniera politicoasa, sa ii explici care sunt efectele adverse ale fumatului excesiv, ca poate sa ii puna sanatatea, chiar viata in pericol daca nu este atent cu consumul de tutun.

 4. 4

  Spune-i acele persoane cum anume te afecteaza pe tine cand o vezi ca fumeaza.

 5. 5

  Ofera-le timp sa se gandeasca foarte bine la acest lucru. Nu le oferi insa prea mult timp. Cel mult o saptamana ar trebui sa fie de ajuns.

 6. 6

  Intreaba-i apoi inca odata daca a ajuns sau nu la o decizie finala.
  Poti sa ii explici acelei persoane ca nu trebuie sa renunte din prima de tot la tigari, ca este foarte bine daca poate sa reduca in mod constant numarul de tigari pe care le consuma in fiecare zi, pana cand eventual va ajunge sa se lase chiar de tot de fumat.

 7. 7

  Sub nicio forma sa te enervezi pe acea persoana sau sa nu mai vorbesti cu acea persoana doar din cauza faptului ca nu vrea sa renunte la fumat.
  Este vorba de viata ei, deci doar acea persoana poate sa ia decizia finala. Tu poti pur si simplu sa ajuti persoana respectiva cu sfaturi utile. Atata tot.

Previous postCum sa consumi usturoi pentru o sanatate mai buna Next postCum sa convingi un parinte sa renunte la consumul de tutun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close