Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa depasesti atacurile de panica – CumFacSa.ro

Cum sa depasesti atacurile de panica

Unelte articol

Nu este usor sa suferi de anxietate, dar este si mai greu pentru acei oameni care nu stiu ce sa faca atunci cand un atac de panica, prevazut sau nu, isi face aparitia. Sfaturile de mai jos te vor ajuta sa faci fata si sa depasesti atacurile de panica:

Pasi

 1. 1

  Distanteaza-te de tot ceea ce se intampla in jurul tau. Daca esti intr-un loc aglomerat, cum ar fi la scoala sau la serviciu, du-te intr-un loc linistit, unde iti poti aduna gandurile si te poti concentra.

 2. 2

  Inspira pe nas, expira pe gura. Acest lucru te va ajuta sa-ti incetinesti respiratia, oferind totodata corpului tau oxigenul de care are nevoie.

 3. 3

  Nu te concentra pe senzatiile fizice pe care le traiesti, cum ar fi tremuratul, frisoanele, respiratiile scurte si rapide, starea de voma s.a. Recunoaste-le si accepta-le, dar nu te focusa pe ele, altfel iti vei inrautati situatia.

 4. 4

  Gaseste o persoana cu care sa poti impartasi ganduri si sentimente si care sa te ajute sa treci peste mai usor. Te va ajuta sa vezi lucrurile din alta perspectiva si cu o minte mai clara.

 5. 5

  Nu trebuie sa te simti rusinat pentru ceea ce simti si nici sa iti ceri iertare. Gandeste-te ca nu esti singur.

 6. 6

  Consulta un specialist daca atacurile de panica continua si iti afecteaza viata cotidiana.

 7. 7

  Nu uita sa stai langa oameni dragi si sa nu te izolezi.

 8. 8

  Cand nu te simti bine, iesi la aer. Aerul proaspat iti va fi intotdeauna benefic.

Previous postCum sa decorezi vestiarul unui prieten pentru ziua lui de nastere Next postCum sa depozitezi medicamentele copiilor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close