Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa depasesti starea de oboseala – CumFacSa.ro

Cum sa depasesti starea de oboseala

Unelte articol

Cauzele oboselii sunt uneori evidente. Pierzi noptile, petreci cate 10-12 ore la lucru sau la facultate, te trezesti prea devreme, nu dormi suficient seara. In mod normal sa ajungi sa fii obosit daca ai un astfel de program. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a scapa de starea de oboseala si pentru a avea un stil de viata cat mai sanatos.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa determini lucrurile care te fac sa te simti obosit :
  * stai pana seara tarziu?
  * ai un program de alimentatie bine pus la punct?
  * esti deprimat sau trist?
  * muncesti prea mult in fiecare zi?
  * stai la televizor sau la calculator prea mult?
  * se petrec prea multe lucruri in viata ta? Esti prea stresat?

 2. 2

  Daca este vorba doar de a-ti modifica programul de activitati zilnice, atunci nu va trebui decat sa te concentrezi asupra orelor de somn, si va trebui sa incluzi in programul tau zilnic cateva tehnici de relaxare, care te vor face sa uiti pe moment de toate problemele tale.

 3. 3

  Daca in schimb treci printr-o perioada mai urata, legata de probleme personale, probleme in familie, atunci cel mai bun lucru este sa vorbesti cu cineva in care poti avea incredere – un prieten, un membru al familiei.
  Daca esti deprimat, atunci ai putea sa te gandesti sa vorbesti cu un specialist in vederea rezolvarii acestei probleme.

 4. 4

  Incearca sa faci cateva exercitii de Yoga sau sa incepi sa meditezi. Ambele activitati pot sa te ajute sa iti relaxezi atat mintea cat si trupul.

 5. 5

  Incearca sa iti gasesti un hobby, sau sa faci diferite activitati care nu te solicita, dar in schimb care te ajuta sa te relaxezi.

 6. 6

  Ia-o cat mai usor. Trebuie sa realizezi ca nu te vei simti mai bine peste noapte, ci schimbarile vor lua loc relativ incet. Tot ce poti sa faci este sa ai cat mai multa rabdare si tarie de caracter.

Previous postCum sa cumperi medicamente in Kenya Next postCum sa devii in forma dupa perioada verii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close