Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata faptului ca ai fost diagnosticat cu diabet – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata faptului ca ai fost diagnosticat cu diabet

Unelte articol

Poate sa iti schimbe radical viata faptul ca ai aflat ca suferi de diabet. In acest articol iti aratam cum ar trebui sa procedezi pentru a trai cu aceasta afectiune.

Pasi

 1. 1

  Odata ce ai aflat ca ai diabet, nu ar trebui sa arunci toata vina asupra ta. De acum raul este facut, asa ca nu te va ajuta daca te invinuiesti.
  Incepe sa te documentezi, sa afli cat de multe lucruri poti despre diabet si despre cum poti sa inveti sa traiesti cu aceasta boala.
  Invata sa ai cat mai mare grija de tine. Gandeste-te ca nu esti singur. Te poti baza pe familie si pe prieteni sa poti trece cu usurinta de aceasta veste.

 2. 2

  Va trebui sa asculti cu strictete de sfaturile pe care ti le da medicul si sa respecti cu strictete regimul pe care ti-l impune medicul specialist.

 3. 3

  De asemenea va trebui sa faci vizite medicale redulate medicului pentru a-ti monitoriza starea de sanatate. In aceasta maniera vei sti daca poti sau nu sa tii boala sub control.

 4. 4

  In final va trebui sa iti faci un program strict de alimentatie, sa faci doua liste lungi cu ce ai voie si cu ce nu ai voie sa mananci.

 5. 5

  Incearca sa adopti o atitudine pozitiva la inceput si sa nu lasi nimic sau pe nimeni sa te doboare. Daca ai taria necesara atunci vei putea trece cu usurinta de aceasta veste crunta.

Previous postCum sa faci fata faptului ca ai un sindrom Next postCum sa faci fata epilepsiei

Related Posts

Posteaza un comentariu


close