Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata faptului ca ai un sindrom – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata faptului ca ai un sindrom

Unelte articol

Unele sindromuri sunt necontrolabile, iar persoanele care sufera de anumite sindromuri foarte rar pot trai impacate cu acest gand. Acest articol te va ajuta cu sfaturi despre cum trebuie sa procedezi pentru a incerca sa faci fata unui sindrom.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa accepti faptul ca suferi de un sindrom. Daca acesta este incurabil, atunci va trebui sa traiesti cu acest gand tot restul vietii. Incearca sa iti spui mereu ca este in regula si ca va trebui sa renunti la a te mai gandi la faptul ca suferi de sindromul respectiv. Nu trebuie sa traiesti in negare, ci trebuie sa fii constient de faptul ca ai acel sindrom.

 2. 2

  Incearca sa obtii suportul familiei si a prietenilor tai. Vorbeste cu acele persoane despre suferinta ta, iar acestia iti vor fi aproape si te vor incuraja.

 3. 3

  Incearca sa inveti cat mai multe lucruri despre sindromul de care suferi. In acest fel vei putea sa afli ce poti sa faci pentru a-ti usura simptomele.

 4. 4

  Incearca sa iti mentii cat mai mult timp o buna dispozitie. Cu cat adopti o atitudine mai pozitiva, cu atat vei reusi sa treci mult mai usor peste probleme.

 5. 5

  Incearca sa vorbesti cu medicul poate poti lua un tratament pentru a te vindeca, sau pentru a ameliora unele simptome.

 6. 6

  Incearca sa ai cat mai multa grija de corpul tau.

 7. 7

  Invata cum sa te descurci si cum sa treci cu bine de situatiile stresante.

 8. 8

  In ultimul rand nu uita sa te bucuri de viata si sa o traiesti la maxim. Doar din cauza faptului ca suferi de un anumit sindrom nu inseamna ca nu te poti bucura de viata si de lucrurile care se intampla in jurul tau.

Previous postCum sa faci fata fricii de halatele albe Next postCum sa faci fata faptului ca ai fost diagnosticat cu diabet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close