Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata fricii de halatele albe – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata fricii de halatele albe

Unelte articol

Frica de halatele albe este foarte des intalnita in cadrul copiilor mici sau a adolescentilor. Desi stii ca nu vei pati nimic, ca nu te va durea nimic la consult, tot patesti sa iti simti cum bate inima de parca vrea sa sara din piept. Iata cum poti face fata acelei senzatii foarte neplacute.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa incerci sa afli care este principalul motiv pentru care iti este frica. Ti se va lua tensiunea? Ti se vor face analizele? Ti se va lua sange din vena?

 2. 2

  Atunci cand esti stresat iti creste tensiunea arteriala.

 3. 3

  Incearca sa te relaxezi cat de mult poti tu. Gandeste-te de exemplu la ceva frumos, la ceva linistitor.

 4. 4

  Gandeste-te ca nu ti se va intampla nimic, asa ca frica ta va fi justificata.

 5. 5

  Poate sa te ajute foarte mult daca vorbesti cu cineva. Poti sa suni un amic, un prieten, poate chiar si un membru de familie. Poti chiar sa initiezi o discutie cu medicul care te va consulta.

 6. 6

  Daca trebuie sa ti se ia tensiunea, iar la prima citire valoarea este prea mare, explica-i medicului care este situatia.
  Acesta te va mai lasa sa te calmezi si iti va mai lua odata, poate chiar de mai multe ori tensiunea, pana cand va ajunge la o valoare apropiata de normal.

Previous postCum sa faci fata hepatitei A Next postCum sa faci fata faptului ca ai un sindrom

Related Posts

Posteaza un comentariu


close