Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata scoliozei in perioada liceului – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata scoliozei in perioada liceului

Unelte articol

Acest articol te va ajuta cu cateva sfaturi foarte utile pentru a face fata scoliozei in perioada liceului.

Pasi

 1. 1

  Incearca in primul rand sa iti cumperi haine care sa iti fie cat mai comode, ca iti fie putin largi si sa nu te stranga deloc. O idee buna ar fi sa cumperi haine cu una sau doua marimi mai mari.

 2. 2

  Nu trebuie sa te ascunzi de aceasta afectiune. Daca cineva te intreaba, poti sa ii explici intr-un mod politicos despre afectiunea ta. Nu trebuie sa fii sarcastic, cinic, in asa maniera incat sa ii indepartezi pe cei din jurul tau.

 3. 3

  Poti sa mergi sa faci fizioterapie inainte ca aceasta afectiune sa se dezvolte prea tare.

 4. 4

  De asemenea poate sa te ajute foarte mult si daca mergi la inot. Roaga un prieten sa mearga cu tine, iar daca aveti aceasta posibilitate, puteti sa mergeti in fiecare zi la inot.

 5. 5

  Incearca sa iti traiesti viata la maxim ca si cum nu ai suferi de aceasta afectiune.

 6. 6

  Nu inceta sa fii fericit sau bine dispus. Nu trebuie sa incepi sa dai vina pe aceasta afectiune pentru starea de spirit pe care o ai. Incearca sa uiti de boala si sa te gandesti doar la lucrurile bune din viata ta, la persoanele care iti sunt mereu alaturi.
  Nu lasa aceasta boala sa te doboare, atat la nivel moral cat si la nivel psihologic. Incearca sa fii cat mai tare.

Previous postCum sa faci fata sensibilitatii olfactive Next postCum sa faci fata reactiilor alergice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close