Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata unei diagnosticari cu cancer – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata unei diagnosticari cu cancer

Unelte articol

Milioane de persoane sunt diagnosticate cu cancer in fiecare an. Cu cat inveti sa faci fata acestui diagnostic, cu atat iti va fi mai usor sa faci fata acestei boli. Te invitam sa apelezi la sfaturile oferite de noi.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa inveti sa accepti sa ai aceasta conditie medicala, si orice ai face nu poti sa o schimbi.

 2. 2

  Poti sa te documentezi cat mai mult despre diagnosticul tau. Cu cat afli mai multe lucruri despre cancerul pe care il ai.

 3. 3

  Informeaza-ti familia si prietenii despre diagnosticul pe care tocmai l-ai primit. Iti garantam ca iti va fi mult mai usor sa faci fata acestei boli daca ai mai multe persoane care sa iti fie alaturi.
  Nu te izola de acestia si nu ezita sa le ceri ajutorul si sprijinul.

 4. 4

  Trebuie sa incepi pregatirile pentru anumite schimbari fizice care vor avea loc in viata ta in urma terapiei si a tratamentelor pentru cancer.

 5. 5

  Poti sa cauti pe net sa te inscrii in diferite asociatii sau in forumuri, pentru a putea comunica si cu alte persoane care sufera si ele de cancer.

 6. 6

  Incearca sa faci schimbarile necesare in ceea ce priveste stilul de viata, programul zilnic, alimentatia pentru a putea sa te vindeci cat mai repede si cat mai bine.

 7. 7

  Incearca sa participi cu familia sau cu prietenii tai la activitati care sa fie cat mai distractive si care sa iti dea o stare de buna dispozitie.

 8. 8

  Urmeaza cu strictete sfaturile pe care ti le-a dat medicul specialist pentru a putea sa te refaci intr-un timp cat mai scurt.

Previous postCum sa faci fata unei familii numeroase Next postCum sa faci fata unei boli minore

Related Posts

Posteaza un comentariu


close