Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata unui parfum puternic intr-o masina inchisa – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata unui parfum puternic intr-o masina inchisa

Unelte articol

Pentru a te ajuta pe tine si pe cei din jurul tau, iti prezentam in acest articol o modalitate cu ajutorul careia poti sa faci foarte usor fata unui parfum intens dintr-o masina.

Pasi

 1. 1

  Poti sa iti pui un servetel sau o batista la nas si sa respiri prin batista. In aceasta maniera vei reusi sa estompezi o parte din mirosul puternic din masina.

 2. 2

  Daca ai aceasta posibilitate, atunci coboara putin geamul de pe partea ta. Acesta este un lucru destul de greu de facut, mai ales daca afara este destul de frig, sau daca masina merge cu o viteza destul de mare.
  Poti in schimb sa le spui pasagerilor ca ai nevoie de putin aer proaspat si ca vei deschide putin geamul.

 3. 3

  Incearca sa respiri pe gura. In aceasta maniera nu vei mai simti mirosul puternic din masian.

 4. 4

  Iti recomandam sa ai la tine o sticluta cu o esenta foarte puternica. In aceasta maniera vei putea sa acoperi in mare parte mirosul neplacut din masina. Printre aceste esente se numara uleiul de lavanda, menta, eucalipt sau de ghimbir.

 5. 5

  Incearca sa mananci ceva cu o aruma puternica, precum un fruct (portocala sau lamaie), sa sugi o bomboana de menta sau sa mesteci guma de mestecat mentolata.

 6. 6

  Poti sa rogi soferul sa faca o oprire de cateva minute pentru a aerisi putin toata masina.

Previous postCum sa faci fizioterapie daca suferi de osteoporoza Next postCum sa faci fata unui nivel scazut al zaharului din sange chiar daca nu ai diabet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close