Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti pace in viata ta de zi cu zi – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti pace in viata ta de zi cu zi

Unelte articol

Cu totii avem si zile haotice, in care fie suntem prea stresati, fie avem prea multe lucruri de facut. Pentru a putea trece cu mare usurinta prin acele zile, nu trebuie decat sa inveti sa duci o viata plina de pace.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa ajungi sa realizezi ca nu poti duce viata la care visezi de mult timp. Acest lucru inseamna ca va trebui sa accepti realitatea asa cum este si sa iti continui viata.

 2. 2

  Stabileste-ti anumit goluri pe care sa le poti realiza in viata. Nu te gandi cum sa obtii lucrurile pe care, probabil ca nu le vei avea niciodata in viata.

 3. 3

  Nu iti compara propria viata cu viata persoanelor apropiate tie. Nu te gandi la anumite persoane ca au o anumita masina, ca si-au cumparat un al doilea apartament, sau alte lucruri asemanatoare. Gandeste-te doar la viata ta si la felul in care o poti imbunatati.

 4. 4

  Gandeste-te la toate lucrurile de pret pe care le ai in viata si invata sa le apreciezi.

 5. 5

  Invata sa rezolvi problemele pe rand, nu toate odata. In aceasta maniera vei putea sa iti pastrezi calmul si sa rezolvi problemele mult mai eficient decat daca te umpli de treaba si incerci sa rezolvi totul deodata.

 6. 6

  Gaseste-ti timp pentru a medita, pentru a te antrena sau pentru a te relaxa. Aceste lucruri sunt foarte importante daca vrei sa te poti mentine laolalta, fara sa iti pierzi firea in situatiile grele.

 7. 7

  Incearca sa te inconjori cu persoane care au o atitudine pozitiva, o parere buna despre viata si evita compania persoanelor cu ganduri negative.

 8. 8

  A invata sa traiesti in pace este un proces destul de greu. Abia dupa multi ani vei reusi sa spui cu adevarat ca ai gasit pace in viata. Nu trebuie sa iti pierzi cumpatul, ci trebuie doar sa ai rabdare.

Previous postCum sa hranesti un cal cu iarba Next postCum sa identifici semnele hipertiroidismului

Related Posts

Posteaza un comentariu


close