Cum sa gasesti un echilibru intre munca si joaca

Unelte articol

Te-ai stresat prea tare in ultimul timp din cauza serviciului sau din cauza faptului ca ai prea mult de invatat pentru scoala sau facultate. Invata sa te mai si relaxezi. Citeste in continuare acest articol daca vrei sa afli cum anume trebuie sa procedezi pentru a gasi un echilibru intre lucru si joaca.

Pasi

 1. 1

  Rezerva-ti cate 30 de minute in fiecare zi doar pentru a te relaxa. Nu face nimic in acea jumatate de ora, ci pur si simplu stai si relaxeaza-te cat mai mult.

 2. 2

  Iti recomandam sa iei cate o pauza de 5-10 minute in fiecare ora, pentru a te deconecta de la lucru.

 3. 3

  Incearca sa te joci un timp proportional cu timpul pe care ti-l petreci la lucru. De exemplu, daca lucrezi 4 ore, alege sa iti petreci 1-2 ore sa te joci dupa ce termini programul de lucru. Daca in schimb lucrezi 8 ore, atunci poti sa alegi sa te joci 1-3 ore dupa program.

 4. 4

  Daca iti permiti sa iti iei un concediu de cateva zile, atunci mergi intr-o excursie la munte pentru a te deconecta de viata de la oras.

 5. 5

  Nu renunta la lucrurile pe care iti place sa le faci doar din cauza faptului ca ai prea mult de lucru.

 6. 6

  Incearca sa termini toata treaba cat inca esti la servici. Nu-ti lua de lucru acasa deoarece vei ajunge sa te stresezi si mai tare din aceasta cauza.

 7. 7

  Incearca sa fii o persoana cat mai flexibila. Ar trebui sa iti dai si de unul singur seama care sunt momentele cand ar trebui sa fii serios, sa lucrezi, si cand anume este in regula sa te relaxezi sau sa te joci.

Previous postCum sa gasesti un echilibru intre mersul la sala si la lucru Next postCum sa gasesti un remediu natural pentru durerea de masele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close