Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa incerci sa iti pastrezi calmul atunci cand te simti extrem de iritat – CumFacSa.ro

Cum sa incerci sa iti pastrezi calmul atunci cand te simti extrem de iritat

Unelte articol

Ai una din acele zile cand pur si simple au impresia ca ai sa explodezi de furie? Daca vei urmari cu atentie pasii de mai jos vei putea sa inveti sa iti controlezi iritabilitatea si sa ramai calm.

Pasi

 1. 1

  Controleaza-ti cat mai mult respiratia pentur a-ti pastra acea stare de calm. Inainte sa incepi, inchide ochii, inspira aer in plamani timp de 4 secunde, apoi da drumul la aer pe gura usor, timp de 8 secunde. Repeta acest proces de cate ori va fi nevoie pentru a te calma.

 2. 2

  Evita anumite persoane. Daca stii ca exista in viata ta anumite persoane care au „darul” de a te calca pe bataturi, atunci evita sa iti petreci timpul alaturi de acele persoane in momentele in care esti extrem de iritat. Nu le spune motivul pentru care le eviti, ci pur si simplu spune-le ca ai treaba si ca nu poti vorbi cu ele in momentul de fata.

 3. 3

  Tine-ti prietenii cat mai aproape atunci cand treci prin acele momente dificile. Ei iti vor intelege starea, vor intelege prin ce treci si vor face tot posibilul sa te calmeze. In aceasta maniera iti va fi mult mai usor sa treci de acel impas atunci cand stii ca sunt persoane in viata ta care te ajuta sa treci prin momentele grele.

 4. 4

  Daca simti ca esti asa de nervos incat iti vine sa iti descarci nervii pe cineva, atunci evita contactul cu alte persoane tot restul zilei, sau pana te calmezi. Nu ai vrea sa iti descarci toti nervii pe cineva, pentru ca apoi sa iti para rau mai tarziu.

Previous postCum sa ii convingi pe altii sa te lase sa fii vegetarian Next postCum sa imbunatatesti sanatatea unghiilor si a parului prin alimentatie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close