Cum sa invingi obsesia pentru computer

Unelte articol

Este foarte greu sa inveti sa iti depasesti obsesia fata de calculator. Din fericire nu este un lucru imposibil. Cu toate acestea va trebui sa depui un efort substantial pentru a reusi sa scapi de aceasta obsesie. Iata cateva sfaturi foarte utile.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa te gandesti la acele momente cand nu aveai nevoie de calculator, cand te distrai si fara a te juca pe calculator, a viziona filme sau a naviga pe internet.

 2. 2

  Gandeste-te care este principalul motiv pentru care folosesti computerul. Il folosesti doar pentru a te juca, naviga pe internet sau pentru a viziona filme sau il folosesti pentru servici, pentru a-ti face teme sau pentru diferite proiecte. Daca il folosesti doar pentru a te juca sau a viziona filme, atunci ai putea foarte bine sa gasesti sa faci ceva util in tot acel timp.

 3. 3

  Incearca sa iti gasesti un nou hobby, o activitate ca re sa te tina cat mai ocupat, care sa te tina in „priza”, care sa iti dea satisfactii mai mari decat acele pe ace le obtii in timp ce te joci sau in timp ce vizionezi un film.

 4. 4

  O alta varianta ar fi sa iti faci un anumit program in asa maniera incat sa petreci un timp limitat la calculator.

 5. 5

  Trebuie sa intelegi ca nu vei putea sa aplici din prima aceste sfaturi prezentate, dar va trebui sa incepi incetul cu incetul, pana cand vei reusi sa devii o persoana mai disciplinata.

Previous postCum sa invingi dependenta de internet. Next postCum sa iti administrezi timpul daca ai de facut un proiect sau o tema la calculator

Related Posts

Un comentariu

 1. FloriN
  Aug 09, 2013

  Cel mai simplu: Iti cumperi un smartphone mid spre high-end. Si nu vei mai folosi calculatorul decat foarte rar. 🙂

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close