Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti invingi teama de scari – CumFacSa.ro

Cum sa iti invingi teama de scari

Unelte articol

Fie ca ai cazut odata pe scari, fie iti este frica ca vei cadea vreodata pe scari, teama aceasta este una naturala si iti poate da multe batai de cap. Mai jos gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti invingi aceasta teama:

Pasi

 1. 1

  Descopera de ce anume iti este frica. Ai cazut vreodata pe scari? Iti este frica sa cazi? Sau iti este frica de fapt de inaltime? Afla cauza problemei pentru a o putea rezolva.

 2. 2

  Observa bine scarile. Dupa ce analizezi bine un set de scari, poate iti vei da seama ca nu este nimic in neregula cu scarile.

 3. 3

  Incearca sa cobori incet scarile, tinandu-te de bara/balustrada. Fa acest lucru de 3-5 ori, pana te obisnuiesti. S-ar putea sa-ti ia cateva ore sa faci acest lucru, dar vei reusi sa iti invingi fobia de scari.

 4. 4

  Uita-te la alte persoane care urca si coboara scarile. Vei vedea ca ei nu au nicio problema si vei fi inspirit sa-ti depasesti frica.

 5. 5

  Uita-te la scari in timp ce le cobori. Astfel vei vedea daca sunt sigure si daca esti in siguranta coborandu-le. Controleaza-ti pasii si fa-I unul cate unul, pe rand.

 6. 6

  Odata ce intelegi ca nu se poate intampla nimic rau si ca totul este doar in mintea ta, vei putea sa urci si sa cobori scarile cu usurinta.

 7. 7

  Poti sa ai pe cineva alaturi sa te sprijine atunci cand ai nevoie de ajutor la urcat/coborat scarile.

Previous postCum sa iti pastrezi calmul atunci cand parintii tai tipa la tine Next postCum sa manevrezi cat mai bine mingea de baschet

Related Posts

Posteaza un comentariu


close