Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti maresti sau micsorezi pupilele la comanda – CumFacSa.ro

Cum sa iti maresti sau micsorezi pupilele la comanda

Unelte articol

Acest articol te va ajuta sa afli cum poti sa iti controlezi pupilele.

Pasi

 1. 1

  Micsoreaza lumina. Acest lucru iti va face pupilele sa se mareasca. Daca esti intr-un mediu cu lumina slaba, ochii vor incerca sa capteze cat mai multa lumina, astfel, pupilele se vor mari.

 2. 2

  Gandeste-te la ceva care iti mareste nivelul adrenalinei.

 3. 3

  Concentreaza-te asupra obiectelor care sunt in departare. Astfel, pupilele se vor mari pe masura ce incerci sa iti adaptezi ochii la vazul de la distanta.

 4. 4

  Gandeste-te la cineva pe care urasti sau iubesti. Iubirea si ura sunt sentimente extreme. Daca te gandesti destul de intens la astfel de persoane, pupilele tale se vor mari.

 5. 5

  Pentru a-ti micsora pupilele, mareste cantitatea de lumina care iti intra in ochi. Trage perdelele si draperiile din incaperea unde stai.

 6. 6

  Relaxeaza-ti stomacul.

 7. 7

  Concentreaza-te asupra unui obiect care este cat mai aproape de tine.

Previous postCum sa iti faci prieteni Next postCum sa iti recuperezi taxa auto

Related Posts

Posteaza un comentariu


close