Cum sa iti scoti din cap gandul de a incerca drogurile

Unelte articol

Foarte multe persoane se gandesc la un moment dat in viata lor sa incerce sa consume anumite droguri. Iti prezentam in acest articol cateva simple modalitati cu ajutorul carora poti sa iti scoti din cap acele ganduri.

Pasi

 1. 1

  Educa-te in privinta drogurilor. Foarte multe droguri au efecte dezastruoase asupra organismului, de aceea este bine sa eviti sa consumi droguri despre care ai citit ca provoaca dependente foarte mari. De aceea iti recomandam sa citesti cat mai multe lucruri pe internet despre un anumit drog, daca ai de gand sa il incerci. Speram ca internetul te va descuraja sa consumi acel drog.

 2. 2

  Stai cat mai departe de acele persoane despre care stii ca se drogheaza sau despre care stii ca vand droguri. Acestea vor incerca sa te convinga si pe tine ca nu este nimic rau in ceea ce fac, ca drogurile respective sunt bune, ca te poti lasa oricand. Aceste lucruri nu sunt adevarate, asa ca ar trebui sa eviti cat mai mult acele persoane.

 3. 3

  Vorbeste cu o persoana adulta sau care stie cat mai multe lucruri despre droguri la modul general. Astfel, cu cat stii mai multe lucruri despre droguri, despre problemele pe care le pot cauza persoanelor dependente, cu atat cresc sansele de a nu te apuca de droguri, nici macar de curiozitate sa le incerci.
  Unele droguri sunt foarte periculoase si pot cauza moartea daca sunt consumate intr-o maniera necontrolata, de aceea va trebui sa te documentezi cat mai mult.

Previous postCum sa lenevesti o zi intreaga Next postCum sa iti pregatesti picioarele pentru mersul pe munte

Related Posts

Posteaza un comentariu


close