Cum sa scapi de teama de a vomita

Unelte articol

Ai mancat un fel de mancare care sa nu iti priasca la stomac? Iti este frica sa vomiti indiferent de starea generala de rau pe care o ai? Invata din acest articol cum poti sa procedezi pentru a trece cu usurinta de teama de a varsa.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te si repeta-ti in mod constant ca este mult mai bine ca mancarea care nu ti-a priit sa paraseasca organismul tau decat sa ramana in stomac. Astfel, daca organismul tau elimina acea mancare, daca iti golesti stomacul atunci vei reusi sa scapi de „otrava” care nu ar trebui sa se afle in stomac in primul rand.

 2. 2

  Incearca sa mergi cat mai repede la cea mai apropiata toaleta atunci cand simti ca iti vine sa versi si nu mai poti astepta. De regula, cele mai intalnite simptome sunt contractiile stomacale si salivarea excesiva. Acestea sunt primele semne pe care ti le da organismul atunci cand te anunta ca este pe cale sa goleasca continutul stomacului.

 3. 3

  Atunci cand versi, elimini foarte multe lichide din stomac, de aceea este foarte important sa inlocuiesti lichidele pierdute. Iti recomandam sa te speli cu apa rece pe fata, sa iti clatesti gura de cateva ori cu apa, pentru ca apoi sa bei cat mai mult apa. Ai insa grija si bea apa incet, cu inghitituri foarte mici pentru a nu-ti agita din nou stomacul.

 4. 4

  Dupa ce ai varsat, incearca sa fii o persoana cat mai cumsecade si sa faci curat dupa tine in baie, sau in locul in care ai varsat.
  Ai da dovada de lipsa de politete si lipsa de respect fata de persoanele din acea incapere daca nu ai face curat dupa tine.

 5. 5

  Daca nu te simti in stare sa iti reiei activitatea, atunci va trebui sa lasi deoparte ce ai de facut, sa mergi acasa si sa te odihnesti pentru restul zilei care ti-a mai ramas.

Previous postCum sa scapi de un gat intepenit Next postCum sa scapi de teama de a lua sange de la un pacient

Related Posts

Posteaza un comentariu


close