Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te calmezi imediat dupa ce ai primit vesti ingrozitoare – CumFacSa.ro

Cum sa te calmezi imediat dupa ce ai primit vesti ingrozitoare

Unelte articol

Te-ai aflat vreodata in situatia in care ai primit vesti oribile si nu ai mai vrut apoi sa auzi de nimeni si de nimic? Iata cateva modalitati cu ajutorul carora poti sa te calmezi imediat la aflarea unor vesti oribile.

Pasi

 1. 1

  Trage de cateva ori adanc aer in piept si relaxeaza-te. Poti pentru inceput sa faci o baie sau un dus pentru a scapa de unele ganduri rele.

 2. 2

  Poti sa suni 1-2 prieteni foarte apropiati si sa le ceri suport moral. Iti va fi de mare ajutor sa vorbesti cu cineva atunci cand te afli intr-o astfel de situatie.

 3. 3

  Incearca sa faci in asa maniera incat sa nu ramai de unul singur. Ti-ar fi de mare ajutor daca ai avea mereu langa tine un membru de familie sau un prieten apropiat.

 4. 4

  Incearca sa te gandesti doar la lucrurile bune, iar pe cele rele sa incerci sa le elimini din gandirea ta. Alternativ, poti sa te gandesti ca situatia ar fi putut sa fie mult mai rea decat este in prezent.

 5. 5

  Incearca sa participi in cateva activitati despre care stii sigur ca te vor inveseli. Fie poti sa iesi la alergat, sa iesi cu bicicleta sau sa joci cateva jocuri pe calculator.

Previous postCum sa te calmezi instantaneu Next postCum sa te calmezi dupa o zi mai lunga

Related Posts

Posteaza un comentariu


close