Cum sa te descurci daca ti-ai rupt incheietura

Unelte articol

Fracturarea unei incheieturi se gaseste printre cele mai intalnite fracturi la oameni, din cauza faptului ca oasele incheieturii sunt niste oase foarte fragile. Invata cu ajutorul acestui articol cum sa traiesti cu o incheietura rupta.

Pasi

 1. 1

  Urmeaza toate sfaturile oferite de medicul specialist si de medicul terapetu atunci cand vine vorba de lucrurile pe care ai voie sa le faci si lucrurile pe care nu ai voie sa le faci. De asemenea sa respecti tratamentele pe care ti le vor da.

 2. 2

  Nu te grabi sa faci diferite lucruri. Durerea este un semn ca ar trebui sa o iei usor si sa incerci sa te relaxezi cat mai mult.

 3. 3

  Poti sa ceri medicului numele specific al fracturii pe care ai suferit-o pentru a afla cat mai multe lucruri despre aceasta.

 4. 4

  Asigura-te ca prietenii si ca membrii familiei tale stiu ca nu poti face anumite lucruri, pentru a putea sa te ajute atunci cand le ceri ajutorul.

 5. 5

  O sa iti fie foarte greu sa faci anumite lucruri, mai ales daca mana pe care ti-ai rupt-o este mana dominanta. Nu te enerva din aceasta cauza. Incearca sa iti pastrezi calmul si o atitudine pozitiva.

 6. 6

  Stim ca iti este foarte greu sa te descurci cu o mana rupta, asa ca te sfatuim sa ai cat mai multa rabdare in perioada de recuperare.

 7. 7

  Iti recomandam sa mergi la toate sedintele de terapie si de recuperare. In aceasta maniera vei grabi refacerea oaselor si recuperarea ta.

Previous postCum sa te folosesti de metoda amanarii pentru a te relaxa Next postCum sa te comporti cu copiii timizi

Related Posts

Posteaza un comentariu


close