Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te trezesti din betie inainte de a ajunge acasa – CumFacSa.ro

Cum sa te trezesti din betie inainte de a ajunge acasa

Unelte articol

Cuvintele ,,Iar esti beat” dupa o noapte agitata sunt cele mai fulgeratoare cuvinte care pot iesi din gura parintilor. Ai jos gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta sa te trezesti, cel putin aparent, din betie:

Pasi

 1. 1

  Alterneaza bauturile. Dupa fiecare bautura cu alcool pe care o bei, bea si ceva fara alcool. Apa este cea mai potrivita alegere, dar daca nu vrei sa bei apa, poti alege un suc natural de fructe sau un cocktail, dar fara alcool.

 2. 2

  Exerseaza mersul in linie dreapta pe trotuar. Cand deja observe ca mergi drept, inseamna ca vei parea cu 35% mai treaz.

 3. 3

  De asemenea exerseaza o expresie a fetei mai putin ametita. Nu iti da ochii peste cap si incearca sat ii capul drept.

 4. 4

  Practica vorbirea coerenta si fara balbait.

 5. 5

  Evita sa respiri direct spre parintele nervos, mai ales daca nu ai luat masuri de precautie impotriva mirosului de alcool (guma de mestecat).

 6. 6

  Evita ragaiala, in special daca ai baut bere.

 7. 7

  Daca iti este rau si simti ca iti vine sa vomiti, fa acest lucru inainte de a ajunge acasa, sau asteapta pana iti trece. Daca faci acest lucru acasa, iti poti trezi parintii si isi vor da seama ca esti beat.

 8. 8

  Mergi pe jos sau fa o plimbare in aer liber inainte de a ajunge acasa. Te vei trezi mai repede si iti vei aerisi mintea.

 9. 9

  Daca poti sa maresti perioada de timp dintre bauturi la jumatate de ora, ar fi perfect. Corpul si mintea ta iti vor multumi mai tarziu.

Previous postCum sa tii iepurii salbatici departe de gradina ta Next postCum sa te relaxezi de tot fara a dormi

Related Posts

2 Comentarii

 1. […] Articolul integral il poti citi aici: Cum te trezesti din betie. […]

  Răspunde
 2. Panaritiu Virgil
  Noi 07, 2015

  Multumesc mam terzit farti bini dupa ceam baut o liaca di visinata! multumesc ,salutari la rudi si la mama ta ca ii frumoasa ca tine , cao floare ca o garoafa, creca ii sufisient.
  Ce cruciulita frumoasa ai, di undi o ai?

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close