Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti pastrezi calmul in momente dificile – CumFacSa.ro

Cum sa-ti pastrezi calmul in momente dificile

Unelte articol

Se intampla cateodata sa trecem prin momente grele care ne pun la incercare sentimentele si gandurile. Acest lucru ne poate seca de orice resursa de energie, pace, timp, sanatate s.a. Ajungem sa fim coplesiti si ne pierdem concentrarea, optimismul sau pacea. In aceste momente suntem nevoiti sa ne pastram calmul, de dragul sanatatii noastre. Iata cateva sfaturi pentru a-ti pastra calmul in astfel de situatii:

Pasi

 1. 1

  Aminteste-ti ca momentele grele nu dureaza o eternitate si ca le vei depasi. Oricat de greu ti-ar fi in momentul respectiv, gandeste-te ca odata cu timpul, toate trec.

 2. 2

  Asuma-ti responsabilitatea. Gandeste-te care sunt cauzele momentelor grele pe care le traiesti si accepta deciziile pe care le-ai luat.

 3. 3

  Evalueaza si actioneaza. Priveste situatiile ca pe un puzzle. Evalueaza fiecare situatie in parte si decide cand si daca trebuie sa actionezi. Incearca sa faci o lista cu prioritatile si trateaza-le apoi ca atare.

 4. 4

  Iarta si elibereaza-te. Momentele grele ne pot fura bucuria, pacea, optimismul si puterea. In astfel de situatii, iarta-te pe tine insuti sip e ceilalti din jurul tau. Cand pastrezi resentimente, furie sau vina, totul devine si mai greu de depasit. Iarta-te pentru decizia pe care ai luat-o si care te-a adus in situatia grea si lasa loc energiei si gandurilor pozitive. Incearca sa iti pastrezi calmul si zambetul.

Previous postCum sa-ti petreci vacanta in Grecia Next postCum sa-ti limpezesti mintea

Related Posts

Posteaza un comentariu


close