Cum sa traiesti ca o persoana slaba sau subtire

Unelte articol

Daca vrei sa fii cu adevarat o persoana supla, atunci va trebui sa traiesti precum o astfel de persoana.

Pasi

 1. 1

  Gandespre precum o persoana slaba. Aceste persoane nu se gandesc cand sa manance sau ce sa manance. Ele doar mananca atunci cand le este foame, atata tot.

 2. 2

  Mananca ceea ce vrei. Poti sa nu iti impui sa renunti la anumite alimente, daca procedezi corect. Persoanele suple nu mananca doar alimente strict sanatoase. Acele persoane pot foarte bine sa manance ciocolata, sau mancare de la fast food. Secretul este sa incerci sa mananci doar atunci cand iti este foame si nu atunci cand vrei sau cand ti se face pofta.

 3. 3

  Nu manca totul din farfurie. Persoanele suple mananca doar pana in punctul in care se simt pline sau satule. Acele persoane de regula mananca mancarea incet si sa opresc atunci cand se simt satisfacute, nu cand se simt cu stomacul plin.

 4. 4

  Incearca sa iti cauti o ocupatie, fie ca este vorba de job, scoala, sau un hobby. Cu cat vei fi mai ocupat, cu atat iti va sta mai putin gandul la mancare.

 5. 5

  Incearca sa nu mananci atunci cand esti trist sau suparat.
  De asemenea va trebui sa eviti asocierea vizionarii filmelor cu mancatul de junk food, popcorn sau alte alimente care sa contina multe calorii.

 6. 6

  O alta varianta este sa iti faci un program de exercitii fizice. In aceasta maniera vei arde o mare parte din caloriile pe care le mananci.

Previous postCum sa traiesti daca ai alergii la mancare Next postCum sa tii crapii intr-un iaz

Related Posts

Posteaza un comentariu


close