Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa identifici tendinita la Tendonul lui Ahile – CumFacSa.ro

Cum sa identifici tendinita la Tendonul lui Ahile

Unelte articol

In cadrul acestei afectiuni, Tendonul lui Ahile este infectat de tendinita. Astfel, tesutul care conecteaza osul calcaiului de partea de jos a muschiului gambei este afectat. Aceasta afectiune poate sa apara in urma tehnicii incorecte folosite de alergatori, de purtarea incaltarii neadecvate. Astfel, Tendonul lui Ahile va suferi o inflamatie. Iata cateva modalitati cu ajutorul carora puteti sa identificati aceasta conditie.

Pasi

 1. 1

  Pipaiti tendonul piciorului dumneavoastra care va doare. Daca simtiti o durere intensa atunci cand atingeti tendonul, atunci acesta ar putea fi un semn al tendinitei. De asemenea, pielea ar putea sa fie calda la atingere si tesutul ar putea sa fie umflat.

 2. 2

  Urmariti semnele de rigiditate ale tendonului, mai ales atunci cand va treziti dimineata.

 3. 3

  Miscati-va glezna pentru a vedea ce raza de miscare aveti. Daca nu puteti sa aveti libertate de miscare, atunci acesta este un semn al tendinitei.

 4. 4

  Ascultati dupa eventuale pocnituri care pot sa apara in urma miscarii talpii piciorului.

 5. 5

  Testeaza-ti puterea piciorului accidentat. Daca simtiti o slabiciune la nivelul tendonului lui Ahile, atunci acesta este un semn clar al tendinitei.

 6. 6

  Urmariti eventualele semne de discomfort atunci cand faceti exercitii care implica ridicarea propriei greutati. De asemenea, tendinita ar putea sa se agraveze in urma exercitiilor fizice intense.

 7. 7

  Va recomandam sa mergeti la un medic specialist imediat cum observati una sau mai multe dintre simptomele afisate mai sus sau daca durerea devine insuportabila in asa maniera incat sa nu mai puteti sa puneti piciorul in pamant.

Previous postCum sa gatesti peste inghetat Next postCum sa folosesti aromoterapia pentru a trata astmul

Related Posts

Posteaza un comentariu


close