Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi o aschie – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi o aschie

Unelte articol

Aschiile sunt de marimi si de forme diferite. Cele mai mici aschii provoaca cele mai mari dureri si sunt cel mai greu de indepartat. Din fericire, exista multe sfaturi care te pot ajuta sa indepartezi o aschie.

Pasi

 1. 1

  Nu aplica presiune pe zona respectiva si nu apasa pe aschie. Daca faci acest lucru risti sa iti infigi mai tare aschia in piele.

 2. 2

  Spala si usuca locul respectiv. De asemenea, nu freca tare si nu apasa cu nimic.

 3. 3

  Inspecteaza acel loc cu o lupa. Astfel, poti vedea mai bine marimea aschiei si unghiul sub care ti-a intrat in piele.

 4. 4

  Poti pune o banda adeziva peste aschie, apoi sa indepartezi usor acea banda. Sansele sunt ca aschia sa ramana prinsa de banda adeziva.

 5. 5

  Poti incerca sa scoti aschia cu ajutorul unei pensete, daca varful aschiei este la suprafata. Tot ce trebuie sa faci este sa sterilizezi varful pensetei si sa tragi usor de varful vizibil al aschiei.

 6. 6

  Poti incerca sa scoti aschia cu ajutorul unui ac. Sterilizeaza intai acul, introdu acul in gaura facuta in piele, apoi incearca sa scoti aschia cu ajutorul acului. Aceasta metoda poate fi una destul de dureroasa.

 7. 7

  Poti incerca sa scoti aschia si cu ajutorul unei unghiere. Sterilizeaza unghiera, apoi incearca sa indepartezi pielea din jurul aschiei. Astfel, poti sa vezi varful aschiei, pe care o poti scoate cu penseta.

Previous postCum sa gasesti subiecte de discutii cu prietenul tau Next postCum sa ii arati unui baiat ca iti place de el

Related Posts

Un comentariu

 1. didy costan
  Apr 13, 2013

  da,dar ce fac atunci cand aschia este ca un punct negru.ma doare tare.si stiu sigur ca este aschie!pe asta cu ce o indepartez?

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close