Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa indepartezi o aschie folosind bicarbonat de sodiu – CumFacSa.ro

Cum sa indepartezi o aschie folosind bicarbonat de sodiu

Unelte articol

In acest articol gasiti o solutie destul de simpla daca vreti sa indepartati o aschie care v-a intrat in piele.

Pasi

 1. 1

  Nu aplicati deloc presiune asupra zonei in care v-a intrat aschia. Nici macar nu strangeti acea zona in speranta ca va iesi aschia. Daca este destul de ascutita in varf, va puteti face mai mult rau decat bine, deoarece aschia poate sa intre mai mult sub piele.

 2. 2

  Spalati cu apa si sapun si uscati acea zona in care v-a intrat aschia. De asemenea, aveti grija sa nu apasati pe acea zona.

 3. 3

  Uitati-va atent la acea zona cu o lupa. Astfel, puteti vedea cat de mare este aschia, puteti vedea unghiul sub care v-a intrat in piele si puteti sa va ganditi la modalitati prin care puteti sa scoateti aschia. Daca folositi bicarbonat de sodiu, pielea din jur se va umfla astfel impingand aschia afara.

 4. 4

  Pregatiti o pasta folosind putina apa si un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu.

 5. 5

  Aplicati acea pasta pe partea de piele sub care v-a intrat aschia. Acoperiti cu un bandaj de tifon sau cu un plasture.

 6. 6

  Indepartati bandajul sau plasturele dupa 24 de ore. Aschia ar putea sa iasa odata cu bandajul. Daca nu iese odata cu bandajul, atunci ar putea sa fie vizibila la suprafata. Astfel, o puteti indeparta cu ajutorul unei pensete. Daca nu iese din prima, atunci repetati pasii cu amestecul de bicarbonat de sodiu pana cand observati ca aschia este la suprafata.

Previous postCum sa indepartezi mirosul de mucegai din prosoape Next postCum sa indepartezi petele de sange

Related Posts

Posteaza un comentariu


close