Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti atenuezi durerile – CumFacSa.ro

Cum sa iti atenuezi durerile

Unelte articol

In acest articol iti vom prezenta cateva tehnici utile cu ajutorul carora vei putea sa iti atenuezi orice fel de durere.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa inveti sa te relaxezi. Acesta este o metoda foarte eficienta de a scapa de durere sau de a uita complet de aceasta. Pentru mai multe sfaturi legate de aceasta tehnica, te rugam sa citesti pe site la noi articolele care tin de tehnici de relaxare. Te asiguram ca acolo vei gasi diferite metode cu ajutorul carora vei putea sa te relaxezi.

 2. 2

  Foloseste-te de imaginatie pentru a scapa de durere. Tot ce trebuie sa faci este sa inchizi ochii si sa te gandesti la ceva cat mai frumos.

 3. 3

  Incearca sa faci cat mai multe activitati distractive. Acestea iti vor lua gandul de la durere si iti vor permite sa treci mai repede prin acele zile de vindecare. Activitati care iti pot lua gandul de la durere sunt jocurile pe calculator, jocurile pe televizor, cicitul, vizionatul filmelor, lucrul pentru scoala sau servici.

 4. 4

  Consumul de alcool te poate ajuta sa scapi temporar de durere, mareste pofta de mancare, reduce starea de anxietate si te ajuta sa dormi. Daca consumi cantitati mici de alcool inainte sau dupa masa poate sa iti faca bine in activitatile zilnice de relaxare.

 5. 5

  Nu folosi pentru un timp indelungat compresele prea reci, deoarece acestea vor incetini circulatia in zona respectiva, sau pot sa cauzeze degeraturi la nivelul pielii.

 6. 6

  Daca durerea devine insuportabila, atunci poti sa iei de la farmacie medicamente speciale pentru a reduce anumite dureri (de cap, de stomac, de articulatii).

Previous postCum sa iti atingi degetele de la picioare cu mainile Next postCum sa iti aranjezi spatiul de lucru la calculator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close