Cum sa iti scoti diverse chestii din ochi

Unelte articol

Ochii sunt niste organe foarte sensibile, de aceea ai o senzatie foarte incomoda, chiar de durere atunci cand iti intra ceva in ochi. Iata o modalitate simpla cu ajutorul careia poti sa iti indepartezi obiectele straine din ochi.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa iti dai seama ce anume ti-a intrat in ochi.

 2. 2

  Daca obiectul se afla in partea de jos, atunci priveste in sus si trage usor spre in jos de pleoapa inferioara pentru a identica obiectul.
  Daca acel obiect se afla in schimb in partea de sus, atunci uita-te in jos si ridica foarte usor in sus pleoapa superioara.

 3. 3

  Poti apoi sa incerci sa indepartezi acel obiect din ochi.

 4. 4

  Iti recomandam sa te folosesti de un bat de ureche inmuiat in apa calda.

 5. 5

  Daca in schimb ti-a intrat o pleoapa in ochi, sau orice obiect mai lung, atunci va trebui sa clipesti de cateva ori, pana cand un capat al acelui obiect se va afla in aer. Astfel, vei putea sa il scoti foarte usor din ochi cu ajutorul degetlor sau cu o penseta. Ai insa grija sa nu iti ranesti ochiul.

 6. 6

  Daca aceste lucruri nu functioneaza, atunci freaca-te usor cu degetele pe pleoapa. In aceasta maniera poate vei putea sa scoti acel obiect la suprafata sau sa il aduci intr-un colt al ochiului.

 7. 7

  Daca nu te descurci de unul singur, atunci poti sa rogi o persoana sa te ajute sa iti scoata acel obiect strain din ochi.

 8. 8

  Iti recomandam sa porti ochelari de protectie de fiecare data cand lucrezi in medii care ar putea sa iti afecteze ochii.

Previous postCum sa lupti impotriva obezitatii Next postCum sa iti pregatesti un suc pentru a te detoxifia

Related Posts

Posteaza un comentariu


close