Cum sa micsorezi febra unu copil in mod natural

Unelte articol

Exista pastile pe care le poti lua special pentru a-ti cobori febra. Daca nu doresti sa oferii acele medicamente copilului tau pentru a-i cobori febra, atunci poti foarte usor sa ii cobori temperatura corpului intr-un mod natural.

Pasi

 1. 1

  Ofera-i sa bea cat mai multe lichide la o temperatura putin mai scazuta decat temperatura camerei. Ai insa mare grija si nu ii da sa bea apa foarte rece deoarece risti sa ii agravezi starea.

 2. 2

  Ofera-i cat mai multe alimente cu un continut ridicat de vitamina C (portocale, lamaie, kiwi, grapefruit). In general fructele si legumele acre contin vitamina C.

 3. 3

  Lasa-l sa se odihneasca cat mai mult. Stai mereu la dispozitia lui atunci cand are nevoie de ceva. Nu il lasa sa se dea jos din pat sau sa faca efort fizic, decat atunci cand este vorba sa isi rezolve nevoile fiziologice.

 4. 4

  Poti eventual sa il duci la baie sa faca un dus cu apa calduta. Aceasta il va revigora.

 5. 5

  Da-i alimente care sa fie cat mai usoare pentru stomac. Acest lucru ii va permite sa se odihneasca si sa adoarma foarte usor.

 6. 6

  Poti eventual sa ii pui pe frunte, umeri sau in zona claviculei comprese cu apa rece.

 7. 7

  Daca insa temperatura acestuia trece de 39 de grade Celsius, atunci va trebui sa mergi cu el la un control la spital sau la medicul de familie.

 8. 8

  Ofera-i sa bea cat mai multe lichide calde sau fierbinti si imbraca-l si inveleste-l bine. Febra poate sa fie diminuata daca acesta va transpira cat mai mult.

Previous postCum sa omori un peste Next postCum sa iti vindeci ficatul in urma consumului de alcool

Related Posts

Posteaza un comentariu


close