Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa scapi de durerea de spate fara a apela la medicamente – CumFacSa.ro

Cum sa scapi de durerea de spate fara a apela la medicamente

Unelte articol

Incearca remediile prezentate mai jos pentru a afla cum poti sa scapi de durerea de spate fara a apela la medicamente.

Pasi

 1. 1

  In primul rand va trebui sa te asiguri ca durerea de spate nu este cauzata de o accidentare. Mergi la un medic specialist care iit va confirma acest lucru.

 2. 2

  Incepe programul de recuperare cu cateva exercitii de baza. Cea mai buna solutie este sa te dai jos din pat sau de pe canapea si sa incepi sa faci plimbari usoare. S-a dovedit clinic ca inactivitatea fizica provoaca dureri de spate, sau ca poate sa iti inrautateasca mai mult starea daca deja ai dureri de spate.

 3. 3

  Invata sa executi cat mai corect diverse exercitii de stretching. Daca vei incorpora aceste exercitii in programul tau zilnic de antrenament te va ajuta sa scapi mai repede de durerile de spate si iti vor da o mobilitate crescuta.

 4. 4

  Invata cateva tehnici de relaxare pe care sa le pui in aplicare in fiecare zi. Foarte multe studii medicale au aratat ca durerile de spate pot sa fie cauzate si de stres.

 5. 5

  Dezvolta-ti un program zilnic de antrenament care sa iti intareasca si sa ofere muschilor spatelui rezistenta cuvenita. Acest lucru inseamna ca va trebui sa te inscrii la un club de fitness, aerobic sau culturism.

 6. 6

  Imbunatateste-ti postura. Acest lucru te va ajuta sa iti mentii spatele intr-o pozitie corecta pe toata durata zilei.

 7. 7

  Inscrie-te la niste cursuri de inot. Inotul este unul dintre cele mai bune exercitii pe care le poti face pentru a-ti intari muschii spatelui.

 8. 8

  Intotdeauna sa te consulti cu un medic specialist inainte de a te apuca de unul singur de un antrenament fizic pentru a reduce durerile de spate.

Previous postCum sa scapi de mucusul acumulat in piept Next postCum sa scapi de balonari cu ajutorul alimentatiei

Related Posts

Posteaza un comentariu


close