Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa te folosesti de aloe vera pentru a trata refluxul de acid – CumFacSa.ro

Cum sa te folosesti de aloe vera pentru a trata refluxul de acid

Unelte articol

Sucul de aloe vera se foloseste de mult timp pentru a trata arsurile si ranile superficiale. Se poate face o solutie din sucul de aloe vera pentru un tratament oral care va ajuta la tratarea refluxului de acid. Invatati din acest articol cum puteti si dumneavoastra sa va folositi de beneficiile acestei plante pentru a va trata refluxul de acid.

Pasi

 1. 1

  Contacteaza-ti medicul pentru a stabili un consult in vederea stabilirii diagnosticului de reflux de acid. Simptomele refluxului de acid pot sa fie similare cu alte probleme medicale, de aceea este foarte important sa fii supus unor teste pentru a se stabili daca ai sau nu reflux de acid.
  Refluxul gastroesofageal apare atunci cand continutul din stomac se deplaseaza spre esofag, lucru care poate cauza iritatii ale tractului digestiv.

 2. 2

  Va trebui sa faci niste schimbari majore in programul tau de alimentatie pentru a trata refluxul de acid. In timp ce adaugi suc de aloe vera dietei tale, va trebui de asemenea sa fii foarte atent la alimentele care pot sa iti cauzeze probleme pe viitor si sa iti inrautateasca simptomele. Evita sa consumi alcool, cafea, citrice, rosii, alimente grase sau prajite in ulei, bauturi carbogazoase, alimente condimentate sau produse lactate, deoarece toate aceste alimente pot sa iti inrautateasca simptomele.

 3. 3

  Iti recomandam sa bei cate 80ml de suc de aloe vera de fiecare data cand simti o aciditate marita in stomac. Aloe vera te va ajuta sa iti calmeze acea senzatie de arsura pe care o ai in stomac si pe esofag.

 4. 4

  Iti recomandam sa bei suc de aloe vera de 1-3 ori in fiecare zi, cu cate 20 de minute inainte de fiecare masa pentru a te ajuta in tratarea refluxului de acid, dar si pentru prevenirea problemelor pe viitor. Este important sa incepi sa consumi aloe vera in cantitati mici, pentru a evita efectele secundare ale consumului de aloe vera, precum diareea.

 5. 5

  Daca nu iti place gustul de aloe vera, atunci poti sa amesteci sucul cu putina apa sau ceai.

Previous postCum sa te joci cu un pestisor auriu Next postCum sa te descurci daca ai anumite abilitati atletice limitate

Related Posts

Posteaza un comentariu


close