Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti induce starea de voma – CumFacSa.ro

Cum poti induce starea de voma

Unelte articol

Fie ca ai ingerat o substanta otravitoare sau pur si simplu iti este rau, este bine sa stii cum poti sa te fortezi sa vomiti.

Pasi

 1. 1

  Daca ai ingerat o substanta otravitoare, incearca sa iti dai seama cat de daunatoare este aces substanta si ce cantitate ai ingerat.

 2. 2

  In aceasta situatie, inainte sa induci starea de voma, cel mai indicat este sa suni un specialist sau sa suni la urgente pentru a le comunica situatia.

 3. 3

  Incearca sa te fortezi sa vomiti doar daca este neaparat nevoie sa faci acest lucru. Daca te fortezi sa vomiti atunci cand nu trebuie, acest lucru poate sa iti faca mai mult rau decat bine.

 4. 4

  Atunci cand vrei sa te fortezi sa vomiti, ar trebui sa fii perfect constient de acest lucru pentru a nu risca sa te ineci in propria voma.

 5. 5

  Pentru a vomita, ingereaza ipecac impreuna cu 1-2 pahare de apa. Daca nu ai acea solutie in casa, poti amesteca sare de masa cu apa intr-un pahar, apoi sa bei acea solutie. Atunci cand incepi sa vomiti, incearca sa vomiti intr-o punga. S-ar putea sa ai nevoie sa o duci la medic in cazul in care ai ingerat o substanta otravitoare.

 6. 6

  Cel mai bine este, in cazul in care ai ingerat ceva otravitor, sau un obiect anume, sa mergi la medic pentru un consult. Acesta stie care este cea mai buna solutie pentru problema pe care o ai.

Previous postCum sa schimbi fusul orar in sistemul de operare Linux Next postCum sa ai o piele curata si neteda

Related Posts

Un comentariu

 1. […] articolul acesta poti invata: Cum sa vomiti. Exista numeroase modalitati de a induce starea de voma, insa nu toate sunt sanatoase pentru […]

  Răspunde

Posteaza un comentariu


close