Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum poti scapa de acneea de pe spate – CumFacSa.ro

Cum poti scapa de acneea de pe spate

Unelte articol

Exista solutii destul de simple si in privinta acneei de pe spatele tau. Citeste in continuare pentru a afla cum poti scapa de acneea de pe spatele tau.

Pasi

 1. 1

  Exfoliaza-ti pielea de pe spate folosind un burete putin abraziv. Ai grija sa nu freci prea tare pentru a nu te irita.

 2. 2

  Mergi la plaja sau stai la soare. Iti va fi de mare ajutor daca stai scufundat in apa timp de cateva minute sau daca stai cu spatele la soare pentru 10-20 minute maxim in fiecare zi. Soarele va usca acneea de pe spate. Ai grija sa nu exagerezi cu statul la soare pentru a nu face insolatie si ca sa nu te arzi pe spate.

 3. 3

  Poarta haine cat mai largi. Asigura-te ca materialul hainelor care iti atinge spatele este curat si nu este aspru.

 4. 4

  Poarta un sutien curat. De fiecare data cand iti schimbi sutienul, asigura-te ca acesta este curat si ca nu te irita. Incearca, daca se poate, sa porti un sutien nou in fiecare zi.

 5. 5

  Poti incerca sa schimbi detergentul de rufe pe care il folosesti. Daca ai o piele foarte sensibila, detergentul ar putea sa iti irite pielea.

 6. 6

  Poti merge la un dermatolog pentru o consultatie si apoi, sa iti dea un tratament care te va ajuta sa scapi de acnee. Nu lua pastile sau nu cumpara solutii de unul singur. Daca nu vrei sa mergi la dermatolog, poti macar sa ceri sfatul farmacistului.

Previous postCum poti sa faci un barbat sa te ceara in casatorie Next postCum poti scapa de petele maro de pe piele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close