Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai grija de o ruptura de piele daca esti gimnast – CumFacSa.ro

Cum sa ai grija de o ruptura de piele daca esti gimnast

Unelte articol

Orice gimnast a avut parte de un astfel de accident. Invata cum sa previi si cum sa ai grija de rupturile de piele.

Pasi

 1. 1

  Pregateste-te in avans pentru astfel de accidente. De exemplu, daca vezi ca ai bataturi in palma, atunci ai putea sa dai peste ele cu piatra ponce, pentru a mai reduce din umflatura. De asemenea, poti sa iti bandajezi mainile inainte de antrenament, deoarece stratul acela de panza poate sa iti protejeze palmele.

 2. 2

  Trebuie sa stii care sunt motivele pentru care poti capata acele rupturi de piele. Acestea apar din cauza frecarii dintre palme si dintre barele aparatelor la care lucrezi.

 3. 3

  Daca suferi o ruptura de piele in palma, atunci va trebui sa iei o pauza de cateva zile, poate chiar mai mult, in functie de gravitatea ranii.

 4. 4

  Spala-ti imediat mainile cu apa si sapun si da-ti mainile cu crema hidratanta.

 5. 5

  Protejeaza foarte bine mana primele doua zile pana cand rana incepe sa se vindece si sa prinda coaja. Abia atunci vei putea sa iti bandajezi rana.

 6. 6

  Schimba bandajul de cel putin odata in fiecare zi. Lasa rana sa respire timp de jumatate de ora dupa ce dai bandajul vechi jos.

 7. 7

  Continua acest proces pana cand coaja este destul de groasa sau pana cand rana s-a vindecat de tot.

 8. 8

  Aceste rupturi de piele pot aparea in mod constant, asa ca va trebui sa te obisnuiesti cu aceasta situatie.

Previous postCum sa afli mai multe despre fauna indiana Next postCum sa ai grija de parul tau daca esti inotator

Related Posts

Posteaza un comentariu


close