Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cobori nivelu enzimelor din ficat – CumFacSa.ro

Cum sa cobori nivelu enzimelor din ficat

Unelte articol

Ficatul are rolul de a elimina toate toxinele din organism si ajuta la digestia mancarii. Un nivel ridicat al enzimenlor din ficat inseamna ca ficatul a fost supus unui stres foarte intens, iar acest lucru inseamna ca va trebui sa faci anumite schimbari in ceea ce priveste stilul tau de viata.

Pasi

 1. 1

  Opreste consumul de alcool, deoarece acesta va afecta ficatul pe termen lung.

 2. 2

  Evita folosirea medicamentelor fara prescriptia unui medic. Medicamente care contin acetaminofen vor avea un impact negativ asupra sanatatii ficatului tau.

 3. 3

  Alege sa consumi alimente organice (care nu au fost crescute folosind hormoni de crestere) . De asemenea va trebui sa limitezi consumul de alimente care contin substante sau coloranti artificiali.

 4. 4

  Evita consumul de zahar si de alimente procesate sau rafinate.

 5. 5

  Ia-ti proteinele doar din carne slaba de peste, pui sau curcan si din produsele lactate. Aceste produse sunt mai usor de digerat si mai usor de procesat de ficat.

 6. 6

  Stai cat mai departe de produsele industriale toxice, precum vopsele si gazele esapate.

 7. 7

  Poti sa iei suplimente nutritive care sa te ajute cu imbunatatirea sanatatii ficatului, de exemplu suplimente care contin omega-3 sau complexul de vitamine B.

 8. 8

  Pentru a-ti monitoriza starea de sanatate si sanatatea ficatului, iti recomandam sa iti faci analizele pentru ficat odata la fiecare 6-12 luni. In aceasta maniera vei putea sa iti tii ficatul sub control.

Previous postCum sa calmezi durerile de glezne Next postCum sa cobori tensiunea arteriala peste noapte

Related Posts

Posteaza un comentariu


close