Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata epilepsiei – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata epilepsiei

Unelte articol

Epilepsia este o conditie medicala care are originea in creier si duce la aparitia de crize. Simptomele crizei pot varia dar ele sunt periculoase tot timpul in anumite situatii, precum: atunci cand inoti, conduci sau faci alte activitati complexe. Cu toate ca nu exista un tratament pentru epilepsie, daca intelegi optiunile terapeutice iti poti ridica standardul de viata prin micsorarea numarului de crize .

Pasi

 1. 1

  Invata cum sa recunosti simptomele unei crize . Simptomele pot varia de la un pacient la altul si de la o criza la alta. Cele mai comune sunt crizele in care persoana respectiva isi pierde constienta si are convulsii.

 2. 2

  Invata oamenii din casa cum sa aiba grija de o persoana care are crize epileptice. Principalul obiectiv al tratamentului pentru epilepsie atunci cand persoana respectiva are o criza este sa nu il lasi sa se raneasca in timpul crizei.

 3. 3

  Vorbeste cu medicul specialist pentru a iti prescrie un set de medicamente. Majoritatea pacientilor care au acest tip de afectiune o sa inceapa prin a lua medicamente pentru a scadea incidenta crizelor.

 4. 4

  Schimba-ti dieta. Unii pacienti spun ca un program dietetic special, cunoscut sub numele de dieta ketogenica, ajuta la scaderea aparitiei crizelor. O dieta ketogenica are o valoarea crescuta de grasimi si scazuta in carbohidrati ceea ce obliga corpul sa scindeze grasimi in loc de carbohidrati pentru energie.

 5. 5

  Vorbeste cu medicul specialist despre posibilitatile unui tratament chirurgical daca nici unul din pasii de masi sus nu te ajuta . Sunt anumite operatii care scad rata aparitiei crizelor. Cu toate acestea, fiecare procedura vine cu anumite riscuri.

Previous postCum sa faci fata faptului ca ai fost diagnosticat cu diabet Next postCum sa faci fata durerii provocate de angina pectorala

Related Posts

Posteaza un comentariu


close