Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata starii cronice de greata – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata starii cronice de greata

Unelte articol

Greata cronica poate sa fie o simptoma de la mai multe afectiuni sau boli. Intotdeauna consulta un medic inainte de a te apuca sa iei anumite medicamente.

Pasi

 1. 1

  Incepe sa tii in jurnal sau sa iti notezi ce mananci si ce bei in fiecare zi. De asemenea iti recomandam sa tii evidenta tuturor activitatilor pe care le faci intr-o zi, pentru a vedea care sunt motivele principale pentru care ti se face greata.
  Daca exista astfel de motive evidente care sa iti cauzeze o stare de greata, atunci vei putea foarte bine sa incerci sa le elimini din viata ta.

 2. 2

  Incearca sa te antrenezi foarte usor. Iesi afara la o plimbare scurta in cartier, in jurul blocului, sau in parc. In aceasta maniera vei reusi foarte usor sa iti pui sangele in miscare si sa te simti mai bine la modul general.

 3. 3

  Fa-ti o programare la medicul specialist. Acesta iti va face niste analize de sange pentru a vedea daca este ceva in enregula cu starea ta de sanatate.

 4. 4

  Urmeaza cu strictete toate sfaturile pe care ti le-a oferit medicul specialist.

 5. 5

  Daca ai de rezolvat urgent aceasta problema si vrei sa iti treaca starea de greata, poti sa mergi la farmacie si sa iei cateva medicamente care sa iti opreasca starea de greata.

 6. 6

  Deshidratarea poate sa cauzeze pentru orice persoane o stare de greata, o stare de discomfort alaturi de crampe si dureri de stomac.

 7. 7

  Evita consumul exagerat de alimente precum posumb, nuci si carne rosie, deoarece aceste alimente, in cantitati prea mari pot fi foarte greu de digerat.

 8. 8

  Nu lua medicamente mai mult timp decat ti-a prescris medicul specialist, deoarece poti sa suferi de alte complicatii.

Previous postCum sa faci fata supraalimentarii cu mancare Next postCum sa faci un iepuras din martipan

Related Posts

Posteaza un comentariu


close